Artiesten

Franky Falcon

Franky Falcon is geboren in 1963 in ’s-Hertogenbosch. Hij debuteerde met de single ‘Wij gaan nooit uit elkaar’. Deze vader van twee zoons, is ondertussen ook opa en bracht reeds vele singles uit zoals; ‘Ik dans met jou de Flamingo’, ‘Ik heb niemand nodig’ en  ‘Mijn hart dat huilt’.  Daarnaast verschenen van Franky de albums ‘Ik heb niemand nodig’ en ‘Gewoon Franky’.

Jordi Falcon

Jordi Falcon is geboren op 22 juli 1995 in ‘s-Hertogenbosch. Het zingen werd hem thuis met de paplepel ingegeven als zoon van de overbekende Franky Falcon. Hij heeft na zijn start inmiddels al meerdere singles uitgebracht: ‘Laat me alleen m’ n schat’, ‘Mijn gevoel’ en ‘Laat me alleen’. Jordi deed ook mee aan de voorrondes van ‘Bloed, zweet en tranen’.  Met zijn laatste single ” Je liet me keihard vallen” bestormt hij op dit moment de hitlijsten.

 

Rinus Ponsen

Rinus Ponsen is geen onbekende in de artiestenwereld. Op dit moment zit hij een kleine 25 jaar in het vak. Rinus begon zijn carrière in 1982 met de populaire band: ‘Magic’. Jarenlang toerden ze met deze band door zowel Nederland als Europa en dat met groot succes. De ommekeer kwam rond de jaarwisseling van het nieuwe millennium. Medio 2000 begon Rinus Ponsen aan zijn veelbelovende solocarrière. Al snel bleek dat er een behoorlijke markt was voor zijn muziek en de manier waarop bracht.

Theo van Cleef

Theo van Cleef kwam in 1993 met zijn eerste album uit genaamd The First. In 1996 deed hij mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Hieruit kwamen de singles Cheryl Moana Marie en Tropical Isand. In 2000 bracht Van Cleeff opnieuw een album uit dat gedeeltelijk Nederlandstalig was. In 2008 maakte hij samen met Jet Westerhuis het duet Geef ons nog een keer zo’n nacht.

William van Engelen

 


Gerard Palts

Gerard komt uit een muzikale familie en zingt al vele jaren maar hij is er pas de laatste jaren serieuzer mee begonnen. Zo bracht Gerard in maart 2010 een single uit: ‘Jongen van de Handel’. De single werd een succes en enkele maanden later werd het nummer zelfs opnieuw uitgebracht door Rood-Hit-Blauw Producties. In 2013 werd het nummer ‘Jongen van de Handel’ nieuw leven ingeblazen door Roy Donders die tijdens zijn realityserie ‘Roy Donders, Stylist van het Zuiden’ de single uitbundig meezong en de Hollandse meezinger zelfs omschreef als zijn favoriete lied. Hierdoor bestormde het nummer drie jaar later opnieuw alle hitlijsten.

Na het succes van ‘Jongen van de Handel’ bracht Palts nog drie singles uit: ‘Julietta’ (mei 2015), ‘Jij Bent Een Golddigger’ (januari 2017) en ‘Ik Ga Vanavond Weer Stappen’ (juli 2019)

 

Patrick Dano